2008-04-21
***昨晚食了一餐較差晚飯***我們6個人本應訂了19:30位食晚飯, 想改早一小時去,都話無位招待我們, 無法啦照19:30去到, 點棻時, 個職員話不要食物名, 只要食物號, 我們叫了9個(送), 我地都怕佢攪錯都同佢再對多一次. 來單時發現只有6個, 我地立即再同去講, 之後又比張單我地對, 又係唔對, 足足對了3次才ok. 等了一會, 職員告訴我地你地點了某d(送)已沒有了. o my god, 時間只係20:00已沒有, 點做生意, 之後都聽到其他人點菜時都話已沽清, 只下是我地點d(送)評語.:老水鵝(豆腐底) - 味到可以, 份量好少, 豆腐好少老水雙拼(墨魚,紅腸) - 份量好少, 味到可以濠餅- 份量可以, 味到可以濠仔粥- 已叫大, 但份量好少, 味到一般上湯生菜- 可以, 份量可以古老肉- 不知所謂, 好難食, 成口粉, 份量好少, 不過食唔食都罷豬紅- 可以接受, 份量可以龍仔蒸蝦- 可以炒雞粒(全名忘記了, 只記得有雞粒底有d類似葉) - 可以***聰括說只可以去一次, 以後唔去, 無謂浪費金錢.***
老水鵝(豆腐底) - 味到可以, 份量好少, 豆腐好少
老水雙拼(墨魚,紅腸) - 份量好少, 味到可以
濠餅- 份量可以, 味到可以
濠仔粥- 已叫大, 但份量好少, 味到一般
上湯生菜- 可以, 份量可以
豬紅- 可以接受, 份量可以
龍仔蒸蝦- 可以
炒雞粒(全名忘記了, 只記得有雞粒底有d類似葉) - 可以