2011-05-08 22 瀏覽
經過當年幾次上Cafe食飯, 可怕的質素令我對樓上鋪產生陰影今次同朋友約去銅鑼灣食飯, 不想去一些連鎖式餐廳, 又不想太貴, 又要去一d有特色的地方, 搵到呢間人民公社俱樂部, 樓上鋪wor, 不過係一間西餐廳唔係cafe, 都可以試試一間好細既樓上鋪, 大廈入口亦不顯眼, 不過, 大廈卻臥虎藏龍, 龍就是人民公社俱樂部7點幾去到都冇乜客, 我地坐左係露台, 不過有帳篷遮頭的我地叫左izza PescatoraHomemade Stuffed Cheese BurgBittersweet Symphony (Beverge)Pacific Store (Beverge)Pizza Pescatora幾脆, 海鮮幾鮮甜, 雖然係一個細批, 不過都大過pizza hut既細批Homemade Stuffed Cheese Burg都幾大個包, 塊肉好juicy, 薯條好粗@@, 絕不欺場, 兩個人食都飽另外兩杯飲品冇影相, 不過可以講, 唔錯的, 幾爽口, 幾甜總括而言, 如果想係銅鑼灣呢d旺區, 想搵d地方靜下食飯, 感受一下遠離煩囂, 人民公社俱樂部係一個唔錯既選擇!

7點幾去到都冇乜客, 我地坐左係露台, 不過有帳篷遮頭的
我地叫左:

Pizza Pescatora
Homemade Stuffed Cheese Burg
Pacific Store (Beverge)

Pizza Pescatora

Homemade Stuffed Cheese Burg