何文田站開通左咁耐, 我都仲未踏足過!!!趁住朋友們又搵新飯聚點, 就試下係何文田站附近既餐廳啦~~~幾個女生想靜靜地傾下計, 飲下酒, 食下野咁;就揀左呢間係紅磡同土瓜灣之間既【I's Corner】店鋪細細, 大約有十多個座位, 仲有近窗邊既吧台位; 可以休閒地望住窗外既街景, 都幾舒服架!!!呢度亦有啤酒. Cocktails, 紅酒及白酒提供, 係度飲返杯都幾輕鬆下"*打開menu 見到佢地有 炸芝士!!!!個個都即刻雙眼發光咁樣, 點左2客黎食~~~熱辣辣炸起上台, 食個時仲可以拉絲添架, 拉到好長都唔斷, 正"*而且芝士味又濃又香, 非常邪惡既小食黎呀!!!另外仲叫左個小食拼盤~~佢有4款小食任揀 2款, 我地就揀左好吸引既粗薯條同洋蔥圈"*全部都係即點即炸, 熱辣辣咁捧上!!!雖然好熱氣但係咁先係最好食"*之後我就點左個黑松露蘆筍意大利飯~~香噴噴既黑松露香配口感又黏黏既大利飯簡直係我既口味!!!我一個人都可以食哂成碟丫, 加上呢個係素食, 可以減少罪惡感"*店員仲建議我地配呢隻 Hidden ID  Chardonnay 白酒, 可以帶出意大利飯既味道!!!白酒帶有少許
何文田站開通左咁耐, 我都仲未踏足過!!!

幾個女生想靜靜地傾下計, 飲下酒, 食下野咁;

就揀左呢間係紅磡同土瓜灣之間既【I's Corner】
店鋪細細, 大約有十多個座位, 仲有近窗邊既吧台位;

可以休閒地望住窗外既街景, 都幾舒服架!!!

炸芝士
打開menu 見到佢地有 炸芝士!!!!

個個都即刻雙眼發光咁樣, 點左2客黎食~~~

而且芝士味又濃又香, 非常邪惡既小食黎呀!!!
小食拼盤 (粗薯條+洋蔥圈)
另外仲叫左個小食拼盤~~

全部都係即點即炸, 熱辣辣咁捧上!!!

雖然好熱氣但係咁先係最好食"*
黑松露雜菌蘆筍意大利飯
之後我就點左個黑松露蘆筍意大利飯~~

香噴噴既黑松露香配口感又黏黏既大利飯簡直係我既口味!!!

Hidden ID
白酒帶有少許果香味, 微甜而且口感順滑易入口;

岩哂女生飲用, 我地幾個女仔都好鐘意呢"*

果然冇介紹錯!!!
澳洲和牛配芝士蘑菇漢堡
最後就點左佢地既 signature:澳洲和牛配蘑菇芝士漢堡

大大個漢堡配厚厚既和牛;

牛味濃郁, 而且超 juicy 又多肉汁!!!

用既漢堡包又夠鬆軟, 整個配搭係超棒~~
必點之選, 如果配埋紅酒簡直一流呢"*

下次想靜靜地同三五知己食野傾計飲下酒真係可以揀呢間啊!!!

小食又唔錯, 炸芝士一定要食丫~~
2016-12-29
炸芝士
小食拼盤 (粗薯條+洋蔥圈)
黑松露雜菌蘆筍意大利飯
Hidden ID