2023-12-28 153 瀏覽
小滿定律 law of yoghurt🍦📍西環西營盤第二街1號東祥大廈地下D號舖。味道:😋😋😋😋😋😋😋環境:🎑🎑🎑🎑🎑🎑🎑服務:😏😏😏😏😏😏😏冬天凍冰冰,反而想食啲凍嘅甜品,成日食雪糕又怕肥🥺食Yogurt就啱晒啦,健康得來又唔肥,啱晒我呢啲貪食又怕肥嘅女仔🤪好耐先去港島一次,經過西環,聽到唔少朋友推介小滿定律,經常當然唔可以錯過小滿定律嘅yoghurt 啦🤤🤤食完之後發現佢真係名不虛傳😍😍😍我哋叫咗一個杯裝希臘乳酪,之後可以揀三種配料同一個醬汁價錢只係💰58✨✨✨乳酪唔會太甜,少少甜,令人食完想不斷encore🤤質感好滑好挺身,比到味覺好大嘅衝擊👅配料方面都好充足,今次我哋揀左海鹽焦糖、🍋🧀🍰檸檬芝士蛋糕、🍫朱古力糯米糍、脆脆同埋蜂蜜🐝。未食完一杯已經諗定下次再黎啦💓💓真係超❗️好❗️味❗️✨#香港 #美食推薦 #美食日記 #港島#西營盤第二街#東祥大廈#美食推介#law of yoghurt#甜品# 健康#sweet#yoghurt #希臘乳酪#影相#打卡#相機先##hongkongfood #Hk Island#dessert ##hongkongfoodie #美食 #推薦美食 #
小滿定律 law of yoghurt🍦

📍西環西營盤第二街1號東祥大廈地下D號舖。

味道:😋😋😋😋😋😋😋
環境:🎑🎑🎑🎑🎑🎑🎑
服務:😏😏😏😏😏😏😏

💰58✨✨✨

乳酪唔會太甜,少少甜,令人食完想不斷encore🤤
質感好滑好挺身,比到味覺好大嘅衝擊👅

未食完一杯已經諗定下次再黎啦💓💓真係超❗️好❗️味❗️✨

Island#dessert #
#hongkongfoodie #美食 #推薦美食 #
2023-12-09
15 分鐘 (堂食)
  • 希臘乳酪雪糕