2011-06-12 15 瀏覽
平日夜晚去, 6pm, with discount coupon因為怕忙要等好耐, 所以6pm就去, 之前幾天就book定位, 因為之前打親都話fully booked因為係discount coupon同個果度個nightview 真係好正, 我先買coupon去試.... 去度如果唔見到台, 我只是decoration, 都好grant, 但當坐滿就.....地方小, D台好迫, 我同格離台距離仲埋過去茶餐廳食飯時搭台 除了reception, 只得個經理同另一個server. 人手極度不夠, 可能未返齊掛? 不誠實一:with coupon 10度菜+1款main dish+ 2款甜品如果你點唔夠10度菜, 係米應該提示下個客呢? 個main dish等差不多1hr先到, 仲要三等四等先度, 仲要又個restaurant晤爆坐到爆先到, 我覺得需要改善下lor不誠實二:埋單果時, 竟然連coupon已經比左果個price都幾埋落去, 埋單前仲問經理團購果D, 係米應該已經一早計左$, 個經理話係, 點知張bill來到, 竟然未扣數, 個經理都仲口口聲聲話已經扣左, 直至望真D張b

不誠實一:

不誠實二:
埋單果時, 竟然連coupon已經比左果個price都幾埋落去, 埋單前仲問經理團購果D, 係米應該已經一早計左$, 個經理話係, 點知張bill來到, 竟然未扣數, 個經理都仲口口聲聲話已經扣左, 直至望真D張bill, 佢先立刻去correct. 如果我地唔同個經理double check, 米比double $ lor???
有D像比人騙wor....
埋單total計左我地五百幾差不多六百元. (因為個portion實在太細碟, 我友人不得不叫多兩個fried rice食, 相信叫多兩個fried rice, 加兩個drinks ($28/drink) 再加tax, 埋單唔需要差不多六百元? 呢項不誠實是人為錯誤吧????)
團購目的都是想多D人認識, 我覺得At Corner呢度要做好小小, 免得顧客食得不放心之余又不開心甘走.

大至上, 如果未坐爆人, 只得幾張台有人, overall, 其實都幾好. (不過個場確實好鬼細)
個經理都好有耐性甘用英文provide service. GOOD

但要講到其他樓主話, At Corner有米芝連reward, 我真係想知, 呢個reward係用什麼來做standard ~~