2022-12-23 208 瀏覽
呢間餐廳係香港有4間分店,尖沙咀、將軍澳、沙田、觀塘。今日黎到將軍澳分店,之前食過夜晚都唔錯,見佢set lunch唔算好貴,就入去試試☺️🥗🥤🍰自助沙律飲品吧 (lunch set包埋)原來lunch set有包自助吧😯🥤飲品有雪櫃汽水凍飲,果汁,果茶,養生茶包,我地拎左熱洛神花玫瑰花茶同紅棗黑糖薑茶🌼可能落水嘅份量唔啱🤷🏻‍♀️花茶比較濃,薑茶又比較淡🤣🥗沙律有沙律菜、車厘茄、青瓜、粟米等等,🍰甜品都有啲蛋糕仔,款式唔算好多,但免費黎講收貨👌🏼😉🍲牛肉壽喜燒鍋燒烏冬定食冬天凍冰冰就想食啲滾住好熱嘅野,所以叫左個鍋燒烏冬,枱面有埋個電磁爐俾你烚下烚下🤭壽喜燒湯底帶有甜味但偏咸,不過腐皮索哂啲汁好好食😋牛肉同烏冬都正常質素,跟餐仲會有魚生飯😍小菜、溫泉蛋,溫泉蛋我要咗黎點牛肉🤭蛋味唔算好濃但配埋牛肉就正正🤭食完暖笠笠🥰銀鱈魚西京燒定食 ($128+$18溫泉蛋)之前夜晚食過一次都幾好食,所以今次encore🤭魚皮夠脆,魚肉好滑仲有少許油分🥰送飯一流👍🏼但係個溫泉蛋今次就覺得可能雪櫃太凍,蛋黃唔係流心😫麵豉湯有啲鹹🥺配菜還好,正常水平,同我第一次食有啲出入😕希望可以繼續保持返上一次既水準🙁

🥗🥤🍰自助沙律飲品吧 (lunch set包埋)
原來lunch set有包自助吧😯

🍲牛肉壽喜燒鍋燒烏冬定食

銀鱈魚西京燒定食 ($128+$18溫泉蛋)
希望可以繼續保持返上一次既水準🙁