2008-09-21
食得pizza hut 多, 朋友提議試下呢間,中午book 夜晚 6:30, 店員話1.5 hr 後要交位, 心諗: 真係咁旺?!夜晚去到, 見未算多人, 環境不錯, 又有維港夜景.兩個人, 叫了以下菜色- milan pizza : - - > 好一般, 其實唔夠熱, 餅底林滋滋.食落d 肉腸味不太分明,唔知食緊乜- jambalaya --> 味好濃, 食完試唔到味, 要勁飲水, - spring rolls --> 呢個不錯,香脆可口, 有三隻自選醬, 不妨一試- chocolate banana --> 都ok, 但似乎冇d人講到咁正. d 糖漿略甜了一點 ; 同埋好貴七點後, 明顯多人起來, 餐廳變得好噪..... 可能係因為樓底低....最後, waiter 趕住要我地埋單, 有點不快埋單計加一要 $37x
夜晚去到, 見未算多人, 環境不錯, 又有維港夜景.
兩個人, 叫了以下菜色
最後, waiter 趕住要我地埋單, 有點不快
埋單計加一要 $37x