2010-04-18 4 瀏覽
路過大角咀完全唔知食咩好行過被LEE個米通吸引住又配埋魚湯添~~~所以就入去一試啦!!!魚腐米通, 單拼, 味道唔錯O既, 個魚腐都好有咬口, 好鮮味~~~ 米通都好好味, 因為我實在好鍾意食米線、通粉LEE類o既食物!!! 不過略嫌魚湯唔夠鮮味, 雖然都知道佢用足料, 而且冇加味精, 不過始終欠少少魚o既鮮甜味...大雜米通, 大大碗, 咩配料都有, 而且好得意地d配料係另上嫁, 哈哈...其實lee度d配料都係一般食車仔麵o既配料, 所以lee個大雜就有哂最基本o既車仔麵配料啦~~~ 如果諗唔到食咩配料, 一碗就攪掂哂overall average comment!!! 因為d魚湯就係差少少, 雖然我食完碗魚腐米通都將d湯飲哂, 不過可以做得更好!!!
路過大角咀完全唔知食咩好
行過被LEE個米通吸引住又配埋魚湯添~~~

所以就入去一試啦!!!

如果諗唔到食咩配料, 一碗就攪掂哂

魚腐米通!!!
大雜米通~~~
CLOSE UP =)
MENU
2010-04-06
魚腐米通!!!
大雜米通~~~
CLOSE UP =)
MENU