餐廳: 漁樂 (TKO Spot)
資訊:

2019-10-10 344 瀏覽
將軍澳popcorn 啱啱起咗條新橋直駁去尚德,其實尚徳真係好耐冇去過,今次試吓行條橋過去食嘢,跟住見到呢間餐廳叫漁樂,我唔知道開咗幾耐結果就試吓啦, 下午茶時段其實都幾多選擇我哋叫咗個海南雞飯超級迷你$38,不過呢個女士走啱啱好,如果男士應該覺得冇食過嘢😅,味道普通啦。好貼心佢加咗啲沙律菜係側邊個,沙律汁甜甜地可能係柚子蜜糖,其實我唔知係咩汁🤷🏼‍♀️再叫咗個紅咖喱加薄餅$30,呢個又幾好食嘅咖喱小小辣,薄餅就一貫嘅好味我今次淨係食下午茶有機會試埋午餐或者晚餐,如果今次嘅評價我覺得係OK,值得一試價錢又平。唔記得咗個青檸紅茶我覺得係好好飲,感覺好似飲緊mojito😅😋呢杯係免費㗎,唔需要加錢

再叫咗個紅咖喱加薄餅$30,呢個又幾好食嘅
咖喱小小辣,薄餅就一貫嘅好味