2017-04-26 290 瀏覽
終於到午餐時間,成日食麗城都悶,同事就話不如去荃灣廣場食飯,今次我地選擇左和民,4個女同事每人$80都價錢可以但野食就普通啦,只可以講係吾洗等位就有得入座十分方便。雞肉蛋丼,加上有湯,沙律同甜品價錢係幾抵食,但雞肉丼味道偏淡,飯係直情冇汁,甜品吾好食好假,湯同沙律只屬正常。豬扒蛋丼係成餐飯最好味道,豬扒夠脆口而加上清清的醬汁和蛋混和一起食好味道!~這個也附湯和沙律。三文魚石鍋飯,一直食開凍食三文魚刺身飯,但肚吾舒服就試這個,沒想到有驚喜好味道,石頭鍋夠熱身所以有飯焦好味喎,三文魚有刺身的軟熟而加上少少熟的香口,不錯!~這個也附湯和沙律。之後仲叫左個牛肉湯烏冬,牛肉太淋沒有牛肉味,烏冬份量正常但都係偏淋身。再追加2個小食,天婦羅太淋身味道一般,鰻魚卷一甲就爛,入面勁少材料失望。飲品都只屬正常啦,但起碼有梳打不用加錢都叫作亮點,但整體質素好一般,如果好多地方冇位這裡都叫吾錯選擇。