2011-03-20 37 瀏覽
今日與朋友一起相約食LUNCH, 路過呢間燒肉店, 友人話睇下抵唔抵食, 一睇發覺好抵食, Lunch set只係$38, 貴個個要$48, 諗住咁平, 就試下啦~~我地各自叫左3個燒肉餐, 分別係五花腩, 豬頸肉同埋雞肉味道3個都唔錯, 不過偏愛豬頸肉, 每碟大概5/6塊肉, 我地share嚟食, 可以試晒3樣除左主菜, 仲有6小碟前菜, 白飯, 湯, 真係好飽架, 男仔唔使驚唔夠 仲有蔘蜜(忘了問侍應, 估計架咋), 呢杯野味道甘甘地, 我諗可以下火掛~~~我地食晒後, 佢仲上左個啫喱 (呢個冇諗住有架, 雖然唔係啲咩貴野, 但係都好surprise )呢餐加埋一都係平均$42咋, 好抵P.S 我見食評, 竟然係BAD多過GOOD, 唔明??? 不過我下次都會再嚟, 唔好執住呀
Menu
我地各自叫左3個燒肉餐, 分別係五花腩, 豬頸肉同埋雞肉
一個set一碟, 份量剛好
味道3個都唔錯, 不過偏愛豬頸肉

有前菜, 有白飯, 又有湯, 真係夠晒飽~
仲有蔘蜜(忘了問侍應, 估計架咋
), 呢杯野味道甘甘地, 我諗可以下火掛~~~
呢餐加埋一都係平均$42咋, 好抵

2011-03-19
5 分鐘 (堂食)
Menu
一個set一碟, 份量剛好
有前菜, 有白飯, 又有湯, 真係夠晒飽~
  • 豬頸肉
  • 五花腩