2016-03-27 1138 瀏覽
今天下午同姊妹三人 前往大本型商場shopping 行到肚餓 搵嘢食 行行下見呢間餐廳 就入去試下 環境尚算不錯 開始點餐 set lunch都有8個 算多選擇 三個各點左三個唔同set lunch 我要磨菇莧菜填雞胸 另外一個羊脾扒同龍利配天婦羅蝦 首先南瓜湯 味道濃郁南瓜味 不錯 到主菜上場 雞胸感覺普通 羊脾扒幾好味 其實見有羊脾扒都幾出奇 一個油塘商場 竟然有呢個 驚喜!而龍利同天婦羅都真係幾好味 天婦羅蝦脆口 蝦新鮮 魚都煎得脆 啲魚仲保留汁 唔會乾身 不錯!再嚟甜品 點左兩樣 紐約芝士餅同心太軟 芝士餅普通 下次可以唔食 心太軟師父做得出色 要比個讚!甜品一份另加$15 set lunch就$8x-9x一位 算抵食 加埋杯即磨咖啡 三個人都唔駛$350 平民價錢 質素唔錯 都值得下次再幫襯!