2021-08-09 202 瀏覽
其實呢間雞蛋仔真係我見過最貴嘅雞蛋仔 價錢大約係$每底3x - $4x🥲細個食就$10/底🥲但係佢勝在口味夠多 餡料都多選擇 所以我都幫襯第3次😅🧇抹茶奶酪芝士雞蛋仔🧀 $35開頭都好擔心抹茶同埋cream cheese會唔夾味 但係呢款又唯一一款有抹茶🍵又要比起其他口味平少少 咁嘅話 #就決定是你了 😗🕙因為餡料同埋嗰底雞蛋仔都需要啲時間整 所以都等咗大約15分鐘😆♨️新鮮滾熱辣 即刻搣幾粒試吓🥰質感係完美😍絕對做到外脆內煙韌!好有咬口!抹茶味道都算濃郁🍵就算呢底雞蛋仔入面係冇餡嘅我都會鍾意💚另外 抹茶同cream cheese係好夾㗎😍😍入面酸酸甜甜 出面又甜甜地澀澀地 我鍾意💚成底雞蛋仔好大份 仲要係滿滿嘅澱粉質 但係我 食 哂 成 底!😂😂呢底 #抹茶奶酪芝士雞蛋仔 就係我嗰晚嘅晚餐喇😜

🧇抹茶奶酪芝士雞蛋仔🧀 $35

♨️新鮮滾熱辣 即刻搣幾粒試吓🥰
質感係完美😍絕對做到外脆內煙韌!好有咬口!
抹茶味道都算濃郁🍵就算呢底雞蛋仔入面係冇餡嘅我都會鍾意💚

呢底 #抹茶奶酪芝士雞蛋仔 就係我嗰晚嘅晚餐喇😜