2023-10-16 17 瀏覽
[IMG:https%3A%2F%2Fstatic5.orstatic.com%2Fuserphoto%2Ftemp%2Fd8554e62-460a-4c2e-84c3-0b3c86d3e858.jpg]😖做野超忙,而家先放假🟠下午茶時間都黎啦,做到火都黎,上網搵到間茶餐廳,叫做點籽冰室🟤之前都無留意原來有間茶餐廳,今日就同埋同事一齊食🔵順便講下公司野,我地每人叫咗一份🟠都黎得幾快,呢度既菜式好啱我地食,咖喱牛肋條飯好有咖啡味,仲有超多咖喱汁🔵基本上食襯每一口都好有咖喱味,而且又唔會太過辣,味道適中,人人都岩食,加上做得好正宗🟠機乎同印度既味道一樣,食到停唔到口,同事見我食得咁過癮🔵佢就擇咖喱牛腩撈丁,點知原來咖哩撈丁一樣咁好食,呢種配搭雖然都有食過,但確實又少有,撈丁都一樣好食🔴而且份量都好多,牛腩既腩位好好食,腩位既油脂又好夠惹味🔵全部都食得乾乾淨淨,原來呢度有間癮世好食既餐廳,下次要叫埋其他同事先😝