2022-01-21 314 瀏覽
伏伏伏‼️係唔係有打手?點解仲會有咁多好評?我忍唔住要寫一篇食評🤢話說果次我特登book左諗住慶祝下,因為以前經過見到佢裝修都幾好。點知佢得個外表,我比緊每個人$500,食緊啲連兆萬放題質素都無既食物,啲Staff服務質素仲差過兆萬啲人🚫👎🏻基本上我哋成餐飯冇乜點食過,打邊爐個煲直情一啲嘢都冇落過去,食完係餓着個肚走。走嗰陣其實有一刻想投訴佢,不過諗諗吓我都叫坐低過食咗佢啲好難食嘅嘢。但我肯定呢間係我近一年食過最難食嘅餐廳,食完真係好想講粗口👎🏻👎🏻👎🏻首先講吓下面呢啲澳洲和牛,佢係咪覺得擺咗幾個牌就代表好高級?佢一上就見到係雪藏牛肉,而且啲顏色紋路都完全唔係和牛。我食落口果然真係普通街市嘅牛肉,其實如果佢唔標明係和牛我都冇咁嬲😤仲有,果個差過兆萬嘅Staff放低碟野,咩都冇講就行開咗,我第一次嚟到根本唔知係燒定係打邊爐用嘅牛肉。我哋一坐低個爐已經係黑色😤😤😤根本就係會燒到啲嘢燶晒一坐低就會放低嘅雪藏刺身,完全未解凍,一啲都唔新鮮,我哋都唔夠膽食晒全部🤯一坐低就會放低嘅蒸蛋,我只可以講呢個蒸蛋基本上係全場我唯一會食晒嘅嘢。個鮑魚好難食呢碟牛脷一擺上台係好樣衰,係我自己擺返靚佢。個味真係好

扮係和牛嘅街市雪藏牛肉

我哋一坐低個爐已經係黑色😤😤😤根本就係會燒到啲嘢燶晒
一坐低已經係黑色嘅爐

成盤未解凍嘅雪藏刺身

無味嘅蒸蛋

個鮑魚好難食
好難食嘅鮑魚

呢碟牛脷一擺上台係好樣衰,係我自己擺返靚佢。個味真係好難食,我唔知點樣去形容佢,我真係自己去街市買都好味過佢。
所謂嘅牛脷一碟,係我自己擺返靚既

成口都係油嘅炸金菇
超級油膩嘅炸金菇

去到最後佢仲送咗一個唔知乜嘢嘅甜品,我哋已經成肚氣,完全冇心機影,呢個甜品我一啖都冇食過。
食到最後已經冇心機影嘅甜品

其實有冇見到我全程都冇影過任何打邊爐嘅嘢,因為佢個Menu入邊全部都只係得啲丸、烏冬之類嘅嘢,正常嘅牛肉都無🤢🤢🤢最後個打邊爐我哋係完全冇郁過。

點解我會想投訴係因為我覺得食物差不單止,但係佢收緊呢個價位,亦都擺明係用裝修去誤導人佢一間高級嘅餐廳,仲要標榜自己係食和牛,嚴重欺騙消費者😤賺錢都唔係賺得咁無良心架…?!