餐廳: 八雲札幌拉麵
資訊:

2024-01-15 451 瀏覽
多年沒有到此,特意到來,還記得朋友曾說,這裡有雞蛋任吃,讓愛蛋的我超興奮。餐廳佈置簡單吸引,辣油,七味味任選,當然一盤蛋也隨心隨用,鍾意呀!今次選了多葱拉麵,粗都彈牙,有咬口,愛濃湯令每一口也使拉麵吸滿鮮味,當然加蛋是常識,令人喜愛。香葱如山,多到不得了,愛葱的人笑爆咀。而日式叉燒大大塊,味道正常,唔錯。小食選了多春魚,加上檸檬汁更惹味,有三條,可以滿足貪心的我。收費唔貴,假日都係85蚊,座得舒服,又有熱茶,足以令人在偷閑中,好好休息。值得再嚟。#大方任食雞蛋#食量大嚟都冇有怕#有日本feel的自家小店#下次叫份雞軟骨+清酒#食完仲可以行海愛秩序灣海濱長廊

#大方任食雞蛋
#食量大嚟都冇有怕