小妹住東涌,,平時想叫外賣pizza 得兩個選擇,,,,,,,一係 pizza hut 一係 pizza & chicken,,,,,,,,,最近收到單張原來有一間新既外賣pizza店叫 Cheese Pizza,,,,,,,,,,但睇過meau,,,佢既o野食同pizza and chicken 係一樣gaaaaa,,,,,,,,,,我估係同一個集團laaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,今晚得我同細佬兩個,,,又冇飯食,,,所以呢就試o下新o野laaaaa,,,,,,,,,,,一打去就有人聽,,,叫o左"輕便套餐",,,,,,,,,,,,,,特色燒烤(普通批) + 咖哩雞焗飯 + 兩罐可樂 = $95詳細既 meau 可以去 cheese pizza 既網頁睇,,,,,,,,,,,,,,http://cheesepizza.com.hk/等o左大約一個鐘就去o黎laaaaa,,,,,,,,,,,,,,開餐laaaa,,,試o左個咖哩雞焗飯先,,,,,,,,,,,,,,上面有芝士gaaaaa,,,辣辣o地,,,接受到既辣度,,,,,,,,,,,,,雞係用黑椒"葉"過,,,我細佬覺
雞係用黑椒"葉"過,,,我細佬覺得好食過 pizza and chicken,,,我都覺得係呢!!!,,,,,,,,,,,,,
pizza 呢,,,一打開就見到好多芝士(我鍾意呀!!!),,,,,,,,,,,,,,,
一咬落去仲係熱gaaaa,,,平時食既pizza係茄汁底,,,,,,,,,,,,
呢個"特色燒烤"pizza係燒烤汁底,,,料就有洋蔥,,青椒,,蘑菇,,豬肉同雞肉,,,,,,,,,,,,,
味道都几夾,,,又唔會太"際",,,我同細佬每人食三件都食到,,,,,,,,,,,,,,
有機會既大家可以一試呢!!!,,,,,,,,,,,,
最緊要既係貨錢一百蚊有找,,,抵食呢!!!,,,,,,,,,,,,,,,
咖哩雞焗飯
特色燒烤(普通批)
2010-04-05
$47.5 (晚餐)
咖哩雞焗飯
特色燒烤(普通批)