餐廳: 鳴虎
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
喺一田門口有好幾間食店, 我地俾li間拉麵店嘅poster吸引左. 因為店家現正舉行🍜一田鳴虎限定🍜拉麵挑戰賽👉🏻只要係限時內食完2碗份量大嘅鳴虎‧拉麵🍜,而每Group最快食完嘅頭6個,除咗入決賽同獲取一張500蚊嘅YATA一田cash coupon &獎品之外,仲有機會獲得高達2000蚊或以上嘅終極獎品🎁🎁🎁!🍜但自問唔係大胃工嘅我地都係做觀賽比較適合🤭.🍜博多黑蒜油拉麵九洲嘅豬骨濃湯, 加上濃香得黎又健康好多嘅黑蒜, 湯底非常之掛麵, 拉麵新鮮有口感. 啱哂鐘意濃湯嘅人, 日式叉燒大塊厚肉, 燒到好香呢, 份量足, 推介!🍜四國香葱油拉麵葱! 全部都係香葱好香呢, 選用四國出產嘅香葱油, 加入濃香豬骨濃湯, 溏心蛋蛋黃做得好好味. 每一啖都係勁多香葱, 簡簡單單又一餐.🤤順帶一題大胃王challange嘅參加方法啦! 黎一田超市(沙田/北角/將軍澳店)鳴虎店LIKE & SHARE指定post就可以參加啦, 即使挑戰唔成功都有返$50 coupon送返架(即係成件事只係俾一碗拉麵嘅$$$)gogogo.

🍜
但自問唔係大胃工嘅我地都係做觀賽比較適合🤭.

🤤
順帶一題大胃王challange嘅參加方法啦!
2023-04-21