更新版本:-點咗時菜牛肉飯+魚香茄子飯,各自$62唔包飲品。點菜時問今日時菜有冇菜心,老闆答有。出到嚟變西蘭花😅,講句菜心賣哂就理得我老味,問題仲要淨係得4粒當伴碟咁上,西蘭花食落都成陣伴碟菜味😅,本身係為時菜而落單,肉少啲都唔介意。上枱時有問可唔可以加多啲西蘭花,老闆話"冇啦,係咁樣,加唔到啦”(大概對白),轉身便離去。點餐到出餐期間0通知,出到嚟叫我硬食你嗰4粒伴碟西蘭花。情況就好似我叫牛肉,你話冇哂然後比碟豬肉我一樣。-本身冇諗住𨳒杯凍朱,飲粉多過乜,明顯係熱朱沖完粉未融哂就落冰,好多餐廳都係咁我知,不過嚴重到攪完都仲有粉浮面就真係未見過😂攪幾吓啲冰就融哂。認真你見我喺你截單前先嚟唔想煮就唔好問我幾多位🙏🏼搞到自己間餐廳又多篇差評-總結: 老闆語氣正常,但態度差,要硬食廚房岀嘅餐而冇溝通過
更新版本:
總結: 老闆語氣正常,但態度差,要硬食廚房岀嘅餐而冇溝通過
時菜牛肉飯
飲到成口粉嘅朱古力