2020-11-16 1293 瀏覽
朋友話好耐無high tea,search search下見到呢間話係法日fusion, D蛋糕又幾精美,決定黎呢度chill chill佢~坐低到order,好快,但order完到上菜係有點耐......個afternoon tea set好似好多選擇咁,其實還好,而且每樣野(無論係咪afternoon tea set)都好細件,如果食量大的話,真係會肚餓afternoon tea set個盒好精美,但拆完出來我地都係呢個反應:嗯,有點hea.多士唔係特別好食,三文魚又唔係特別新鮮,甜點層朱古力太sticky,另外兩款蛋糕都係普普通通,唯一覺得ok係個冷面,scones牛油味不夠濃,不過價錢唔算太貴,但下次唔會再食.