2019-07-06 415 瀏覽
今晚so sudden,老友call我出嚟有啲緊要事要針….噉我又咁啱喺尖沙咀個頭。所以我就好快脆噉諗到一間我去過嘅餐廳。由於我已經成為咗呢間公司嘅會員,所以我都特別會提議一間。因為可以儲分.其實諗住傾少少私人野,所以就選擇左去一間比較安靜少少有格調嘅西餐廳。否則我就諗住去茶記就算。由於同老友傾嘅內容比較私隱所以唔喺度提喇...但係基本上大家都冇乜心情會話特別去上挑選的美食所以就嗌咗個,拼盤然後叫咗啲嘢飲,當好似去酒吧摸杯底食下小食噉樣就算數。佢哋嘅三文魚尚算新鮮係有煙過嘅原汁原味。另外怕乜喊少少鹹係正常嘅而且好煙韌非常新鮮。另外仲有兩款幹肉,味道可口而佢哋嘅橄欖,少少鹹少少酸,非常入味。呢間餐廳嘅職員,非常之有禮貌充滿笑容,同你都會用英文慢慢問你想要乜同有乜嘢非常之有耐性。環境非常清潔乾淨,可能佢哋因為職員多所以經常有打掃。I  will come back for another meal!

環境非常清潔乾淨,可能佢哋因為職員多所以經常有打掃。

2019-05-29
10 分鐘 (堂食)