住係麗豪酒店,熱到無咩胃口,10點幾先想食野。。甘行下行下見到呢間門口,6蚊两,雞粥10蚊。。ok 啦入去試下入到去坐底,我都未掂個餐牌,一輪嘴又蒸條魚,又話豉汁聖子。。。我地話睇下先,塊面轉色快過美原髮彩。係立刻變色。好啦,叫左1個特價雞粥,1個宵夜$58蠔仔煎旦,1個58濃湯雜菇浸時菜,一份特價蝦。。好啦雞粥黎,2塊雞,其中一件雞尖!,個粥一D味都無,絕對似鹽焗雞D下難位,放2舊加白粥。。跟住個浸菜,極品,D菜半生熟,菜頭唔切,仲完全無味,要加煎旦蠔果D魚露都無味個蠔仔煎旦,D旦好散,原因蠔無出水,又醒又多水,攪到D旦希到夾唔起好啦,最無技術既白灼蝦,叫果時問我要幾多,甘2個人一斤羅,佢落完單返轉頭話每人最多4兩,,好吧!就4兩羅(這時已食緊粥)上啦。。原隻蝦,有D都ok既,但蝦肉明顯係梅唔爽,4兩有11隻,有2/3隻蝦頭調調fink2隻手指一拉蝦頭D水全部出晒,你食理我份!極到中伏

2隻手指一拉蝦頭D水全部出晒,你食理我份!

極到中伏

2019-07-13