今日約左個舊同事食LUNCH, 佢就介紹左呢間YWCA, 好中學FEEL. 入到黎個環境唔錯, 好光猛, 坐得舒服, 又有中環半山境, 咁既價錢, 仲想點.飽同忌廉餐湯, 飽暖笠笠, 個湯有D水, 不過個味都OK, 有菜味, 我飲哂.香辣蕃茄汁鮮蝦意粉, 一D都唔辣, 岩哂我, D蝦好爽口, 意粉都炒得幾香, 我同我舊同事都叫左呢款, 我估係佢地一齊炒, 仲要係上左我個碟先, D青椒同菇去哂佢個碟度, 咁無計啦, 唯有我係佢個碟度夾返D過黎啦. 都唔錯呀! 好味, 有驚喜!D待應全部都係公公婆婆, 佢地做野都好勤快, 態度認真, 唔錯呀! 雖然今日開學, 但都唔算多人, 可以再黎呀.
2015-09-01