2018-03-12 834 瀏覽
星期日見天氣好,決定黎一個中大一日遊😊😊其中一個重點行程,就係黎呢間cafe對住個靚景食下waffle~~😙💕💕唔係中大人嘅話都唔係咁易搵,要搵到佢,首先要搵到呢座和聲書院,行入去就係咖啦😉餐廳有室內同室外,當日室內好多內地人好嘈,我地就簡左坐室外☺個景好正,不過有d曬同附近修緊路有d噪音~食物選擇唔算多:最尾叫左綠茶紅豆waffle配士多啤梨🍓雪糕($45),仲有rose latte☕(細杯$24)叫完有震動提示,幾方便~等左大約15mins,終於有得食😍賣相幾ok😉👍👍食落呢~就還可以啦,個waffle唔係幾夠味,生果完全唔凍..最開心係食movenpick雪糕👅杯latte都ok啦,正正常常咁~服務就真係麻麻啦😓😓個收銀姨姨自己落錯單同佢講番都態度串串貢咁,負責執野個呀姐又執到彈左d污糟野落我地個碟度...😲整體黎講冇期望中咁好,甜品賣相好,但味道未見突出🤔...對住個靚景,但有鑽地噪音令成個環境氣氛大打折扣🙄🙄 服務更加係另一大扣分點👎
星期日見天氣好,
決定黎一個中大一日遊😊😊

唔係中大人嘅話都唔係咁易搵,
要搵到佢,首先要搵到呢座和聲書院,
行入去就係咖啦😉

食物選擇唔算多:

等左大約15mins,終於有得食😍

賣相幾ok😉👍👍

杯latte都ok啦,正正常常咁~

2018-03-11