2020-07-06 89 瀏覽
平日放工經過通常都係黎飲嘢多,如果唔係朋友同我講呢度有lunch同dinner 嘅話,真係唔知道星期六我哋一於就嚟咗食lunch😍其實位置真係幾好,就喺蘭桂坊呢個斜路一去到餐廳店員知道我頸渴即刻俾杯有青檸嘅凍水解解暑!好窩心餐廳用咗藍色嘅主調睇落去似海底世界又有浪漫嘅感覺餐廳環境都好闊落!仲有個吧枱,平視我就坐喺度飲吓嘢,傾吓計😂Gilafi seekh kebab印式燒烤免治羊肉串燒 好香印度香料味,羊肉嘅香味依然存在!好特別平時喺印度餐廳都冇見過!鍾意食羊嘅朋友可以試吓😎兩個人食每人兩條就啱啱好Murch tikka 印式燒烤五香雞件紅紅橙橙以為好辣,少少辣而已,唔係成日食辣嘅我都食左2件! 雞件用咗印度香料去醃制,然後再燒香口得來,仲好似雞肉嘅嫩滑多汁!好鍾意❤️白色咖喱魚柳咖哩好香椰香味,甜甜地,裏面有炸香左既魚件,掛滿左咖喱嘅醬汁,好入味!我地仲叫左原味Naan去配咖喱一齊食,一流👍🏻👍🏻👍🏻食得咁開心梗係嗌返杯酒飲下啦!要約埋同事嚟shisha!呢度有咁多隻味!更重要嘅係你揀啦男朋友生日可以未開返個party,佢哋原來仲有上一層,可以包場搞活動😍

其實位置真係幾好,就喺蘭桂坊呢個斜路
一去到餐廳店員知道我頸渴即刻俾杯有青檸嘅凍水解解暑!好窩心

餐廳用咗藍色嘅主調睇落去似海底世界又有浪漫嘅感覺

Gilafi seekh kebab
印式燒烤免治羊肉串燒

Murch tikka
印式燒烤五香雞件
紅紅橙橙以為好辣,少少辣而已,唔係成日食辣嘅我都食左2件!

白色咖喱魚柳

我地仲叫左原味Naan去配咖喱一齊食,一流👍🏻👍🏻👍🏻
食得咁開心梗係嗌返杯酒飲下啦!