《Owl Lounge - 中環》去中環除左食正野外,好多人仲會去呢區飲番杯😎星期日銅鑼灣食完lunch 後,我同朋友慢慢叮叮遊過去中環呢邊諗住小酎一杯,行左好多間餐吧都落唔定主意去邊好,最後都係去番之前去過既一間樓上吧😙貪佢有得坐出面又可以望住大館,叫做有個景望住chill 下☺️由於我地早到,可以揀到個唔錯既靚位,吹住風飲住酒,又真係幾寫意架💁🏻‍♀️House white wine $78飲落甜甜地易入口,女仔應該會幾鍾意飲,最緊要夠凍,唔覺唔覺好易就飲左一杯架啦😬不過我都係飲左兩杯姐💁🏻‍♀️Crafted 靚女啤 $68朋友偏好飲手工啤,呢一款口味都係偏甜既啤酒,麥味都算幾重,同埋暫時唔係好多地方見到有💁🏻‍♀️蜜糖雞翼 $78飲酒緊係要有小食,蜜糖雞翼,相信無人唔鍾意食😆呢度一客有五隻,蜜糖味幾重,個外皮都焗得脆身既,味道唔錯架,略嫌唔夠兩個人分姐😂
《Owl Lounge - 中環》

💁🏻‍♀️House white wine $78