2024-09-23
一聽到朋友生日又到,我哋就約咗去中環嘅P Lounge by Plaisance食番個casual dining啦!呢度配套一應俱全,揀咗佢哋嘅午餐set menu,跟住就有得任食salad bar啦!😍🍽️佢哋嘅salad bar選擇超多,做得好出色,食物品質又好,令我食得好滿足!🍖跟住就係一碟Lobster Mortadella,二話不說就揀咗,真係肉質香嫩加上啱啱好嘅分量,係我哋最愛;另一道必點菜就係Swordfish Lardo,任你有幾大食量都一定夠食!🔥🔥🔥🍣🐙再嚟就係我最鍾意嘅一道菜Sea Tacos喇! 真係超推介,加上有驚喜嘅口感,無論係Chili Octupus, Curry Shrimp, 還是 Lemon Abalone,每一款都超正又好味,讓我驚喜不已。🍡🍢最後就係出名嘅 Jamón Serrano 同 Salami,呢兩款都係salad bar到有得拎既,都幾唔錯。Pate en Croute就更加唔洗講,食過返尋味嘅滋味,令人再三回味。 P Lounge by Plaisance嘅服務一流,整體環境舒適得黎又食物性價比高,服務態度又好,同時環境舒適,真係「
P Lounge by Plaisance嘅服務一流,整體環境舒適得黎又食物性價比高,服務態度又好,同時環境舒適,真係「抵,靚,正」三合一!我下次一定會再嚟同朋友分享至愛美食!🙌🏼🙌🏼