餐廳: can‧teen (世紀廣場)
資訊:

最近經過中環呢邊 想搵間平平哋嘅嘢食食吓 見到呢間新開嘅快餐店 價錢同性價比都好高 而且即叫即有 啱晒趕時間嘅我🙌🏻▫️皇牌黯然銷魂飯我見到呢度有皇牌黯然銷魂飯 價錢又抵食 於是叫咗一碗試吓 唔叫唔知道 真係大碗又抵食 半熟蛋煎到有燶邊 香濃之餘顏色有金黃色 撈埋啲飯一齊食真係超級惹味 而叉燒每舊都燒得啱啱好 半肥瘦又厚身 屋企人都大讚好食🙌🏻+$15可以飲一杯泰式龍眼冰 好清甜 仲有好大粒嘅龍眼肉 解渴一流🎉▫️招牌去骨海南雞飯呢個又係必叫 雞肉好嫩滑 無骨啖啖肉 而且配埋海南雞嘅三色醬 惹味可口 值得一提 佢哋嘅油飯都做得好 仲有淡淡嘅香茅味 而且配埋每日靚湯 價錢性價比都超級高!▫️燒味雙拼瀨粉配檸檬茶我哋三個人每人叫一個餐 屋企人要咗呢個雙拼 叉燒同燒鴨 燒鴨好出色 皮香肉嫩 食過返尋味🥰瀨粉唔會好硬 性價比極高🙌🏻

▫️皇牌黯然銷魂飯

▫️招牌去骨海南雞飯