適逢去中環約會~黎左中環街市行下😙😙發現多左好多小餐廳💐💐條樓梯真係好適合打卡📸📸 天氣有d熱想飲杯凍野🫠比呢間湖水綠設計既咖啡店吸引左☕️見到d飲杯一杯杯顏色很美🤣🤣同埋原來係撐busker既飲品店~購買每一杯可以投票 店主話可以幫手支持下本地音樂🎵🇭🇰·Pinky Rubato 粉紅解放 🍑$50係一杯好特別既飲品🤣平時無試過呢種口味!比佢西柚檸檬利賓納咖啡呢個組合吸引左🥸 飲品酸酸甜甜!西柚同檸檬味好出😉有tonic的感覺~咖啡味唔太明顯!但飲到輕微咖啡香😉·Ginger on rock 夠薑搖滾 $50又係一個特別的組合😂😂 薑汁汽水+咖啡!呢杯無粉紅解放咁甜 咁濃味~ 但係薑味都幾出!層次好靚~·評分🪄 (滿分5🍑)人均:$50 味道:🍑🍑🍑🍑環境:🍑🍑🍑🍑性價比:🍑🍑🍑服務態度:🍑🍑🍑🍑回頭率:🍑🍑🍑•📍 The Busking Corner (中環)中環皇后大道中93號中環街市1樓102號舖🚇香港站C出口步行4分鐘

Pinky Rubato 粉紅解放 🍑$50

Ginger on rock 夠薑搖滾 $50

評分🪄 (滿分5🍑)
人均:$50
味道:🍑🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑
性價比:🍑🍑🍑
服務態度:🍑🍑🍑🍑
回頭率:🍑🍑🍑

📍 The Busking Corner (中環)
中環皇后大道中93號中環街市1樓102號舖
🚇香港站C出口步行4分鐘