最近食咗間好好食嘅串燒店😍推介大家一定要去試吓😋 餐廳位於中環石板街 係一個日本廚師主理既串燒店 餐廳好似日本居酒屋 非常舒適有風味。-つくねTsukune免治雞肉串🍢雞肉同軟骨比例啱啱好 口感軟嫩,肉質滿滿,點埋日本蛋 非常Juicy💯-手羽中Wing🍢相信你哋都知道我有幾鍾意食雞翼㗎啦😂佢哋嘅燒雞翼係去骨 外皮燒得超脆 而且咬落爆曬汁 超好食 非常之嫩滑🔥-豚バラPork Belly🍢豬腩肉 肥瘦適中燒得啱啱好👍🏻-そりれすChicken Oyster🍢係雞肉入邊嘅稀少部位 每隻雞只有兩塊,外皮燒得超脆 肉質嫩滑多汁-牛肉雲丹イクラのせBeef & Sea Urchin &Salmon Roe🍢海膽三文魚子配和牛 三樣都係我最鍾意 黃牛超肥美 入口即溶😋 油脂分布好平均😋 海膽味鮮甜💯-鶏出汁カルボナーラうどんChicken Stock Carbonara Udon🍢建議大家一定要叫呢款卡邦尼烏冬係佢哋嘅招牌之一 真係冇得頂超好食😋非常之Creamy好食到我連汁都想食埋🙈-

つくねTsukune免治雞肉串🍢
手羽中Wing🍢