2023-06-06
之前同朋友食過佢哋嘅慢烤叉燒都覺得念念不忘🤤 老實講係我喺香港食過最好食嘅叉燒之一💕 今次經過中環走過來試吓佢哋嘅新菜式同埋品嚐佢哋嘅叉燒😆-24小時慢烤伊比利亞叉燒/輕炒羽衣甘蘭/九州溏心蛋厚切白吐司|白腐乳牛油汁|田園沙律之前食過佢哋嘅叉燒飯,今次就試吓叉燒配吐司🍞 估唔到配埋糖心蛋味道好夾。田園沙律有西瓜肉、西柚肉同沙律菜,非常清新開胃。-白酒蕃茄壽喜燒汁燉軟嫩西班牙安格斯牛肋肉|百里香煎三黃雞胸丨蒸石磨陳村粉呢道菜式係牛肋肉配雞胸肉雜燴,底部仲有陳村粉吸晒啲肉汁。牛肋肉同雞胸肉肉質幾好,陳村粉入晒味,估唔到同肉類都幾夾。-白松露70%黑朱古力甘納許|醬漬車厘子|雲尼拿雲糕Ganache食落朱古力味好濃郁,仲有幾濃郁嘅白松露味,非常特別。我都係第一次食加咗白松露嘅甜品,原來配甜品都好夾~-另外佢哋仲有好多款飲品,我哋就特別鍾意佢哋嘅本地beer on tap。見佢哋新引入咗幾款啤酒🍻 有幾款好啱女仔飲,我地叫咗落花流水同石榴蜂蜜酒,甜甜地幾開胃。
24小時慢烤伊比利亞叉燒/輕炒羽衣甘
蘭/九州溏心蛋厚切白吐司|白腐乳牛油汁|田園沙律