2023-03-02 102 瀏覽
餐廳以木系為主調 掛滿日本採牡蠣嘅相 環境感覺整潔舒服 就連燈罩都係以牡蠣殼嘅造型😆90分鐘放題 🦪 $498 包括牡蠣刺身 燒牡蠣 燒帆立貝 牡蠣秘製撈五島烏冬 喜多嬉牡蠣茶漬飯 特色串燒🍢放題前菜 (八寸 - 喜多嬉九品)🍱包括直送象拔邦刺身 二色燒活白鰻手工月見燒鳥丸 喜多嬉牡蠣刺身喜多嬉牡蠣茶漬飯 天婦羅秋葵天婦羅紫蘇葉吞拿魚蓉 時令沙律 日式漬物九格擺盤別出心裁 每一格都好精緻 十分打卡 💯最令我回味嘅手工月見燒鳥丸 有咬口撈埋蛋汁 🥚象拔蚌刺身鮮甜爽口天婦羅秋葵 好香脆 炸得夠薄 完全唔太乾 保留到秋葵嘅甜 日本直送牡蠣 🦪一啲都唔腥 上面有少少蔥吊味酸酸地嘅啫喱同蘿蔔蓉 平衡返牡蠣本身海水嘅咸味每隻有差唔多有我手心咁大! 肥美飽滿 入口順滑😋單點有18款 放題緊係專攻牡蠣同帆立貝😎牡蠣刺伴土佐酢啫喱 (前菜同款)燒牡蠣 烤帆立貝都好香 唔會乾 keep到仲係濕潤嘅口感鍾意重口味嘅 仲可以落準備好嘅三款醬汁調味 有蒜 辣同沙嗲醬燒味醂魚乾 燒到軟硬適中 微微既炭燒味 點沙律醬食 簡直係絕配😙燒七里香串 外脆內軟 好有口感 🐓燒雞心串 燒墨魚串 燒秋葵串 都不過不失 😉總括嚟
餐廳以木系為主調 掛滿日本採牡蠣嘅相 環境感覺整潔舒服

日本直送牡蠣 🦪一啲都唔腥 上面有少少蔥吊味
酸酸地嘅啫喱同蘿蔔蓉 平衡返牡蠣本身海水嘅咸味
每隻有差唔多有我手心咁大! 肥美飽滿 入口順滑😋

單點有18款 放題緊係專攻牡蠣同帆立貝😎

牡蠣刺伴土佐酢啫喱 (前菜同款)

燒牡蠣 烤帆立貝都好香 唔會乾 keep到仲係濕潤嘅口感

燒七里香串 外脆內軟 好有口感 🐓