呢晚同幾個朋友Happy Friday想飲下酒傾下計,就嚟咗中環呢間天台酒吧🥂🌙唔單止環境舒服,重點係老闆同員工都好chill好搞笑🤣最後仲請我哋飲shot🙂‍↕️😝超有氣氛!🌟𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙋𝙤𝙥𝙘𝙤𝙧𝙣 $98大大兜炸雞粒,外皮炸得香脆,但略嫌肉質有啲乾😳🌟𝘾𝙧𝙖𝙗 𝙍𝙞𝙨𝙤𝙩𝙩𝙤 $188幾高質嘅軟殼蟹墨魚汁意大利飯🦀意大利飯粒粒分明,口感煙韌creamy,配上大大隻軟殼蟹夠晒鮮味~🌟𝘽𝘽𝙌 𝘽𝙖𝙗𝙮 𝘽𝙖𝙘𝙠 𝙍𝙞𝙗𝙨 $238呢個豬肋骨絕對係MVP!!!😋經過慢煮同烤焗之後一切落去已經骨肉分離,肉質係超級軟腍!面層再搽BBQ汁烤焗,每啖都好入味🤩重點係超大份~絕對夠四個人share!🌟𝙐𝙎 𝙍𝙞𝙗𝙚𝙮𝙚𝙨 𝙎𝙩𝙚𝙖𝙠🥩 $498400g嘅美國Prime肉眼扒🥩雖然肉汁唔算多,但勝在肉味夠香濃,而且肉質柔軟唔會韌~🌟𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝙇𝙖𝙫𝙖 𝘾𝙖𝙠𝙚🍫 $88心太軟外脆內軟心,朱古力味好濃郁,而且唔會過甜,配上冰凍嘅雪糕有冰火交融嘅感覺😋🌟𝙂.𝙃 𝙈𝙪𝙢𝙢🍾 $1088四個人叫咗支香檳慶祝Happy Friday!!!

🌟𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙋𝙤𝙥𝙘𝙤𝙧𝙣 $98
大大兜炸雞粒,外皮炸得香脆,但略嫌肉質有啲乾😳

🌟𝘾𝙧𝙖𝙗 𝙍𝙞𝙨𝙤𝙩𝙩𝙤 $188

🌟𝘽𝘽𝙌 𝘽𝙖𝙗𝙮 𝘽𝙖𝙘𝙠 𝙍𝙞𝙗𝙨 $238

🌟𝙐𝙎 𝙍𝙞𝙗𝙚𝙮𝙚𝙨 𝙎𝙩𝙚𝙖𝙠🥩 $498

🌟𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝙇𝙖𝙫𝙖 𝘾𝙖𝙠𝙚🍫 $88

🌟𝙂.𝙃 𝙈𝙪𝙢𝙢🍾 $1088
四個人叫咗支香檳慶祝Happy Friday!!!