中環Soho區都係我成日會去嘅地方,下午時間同朋友一齊去嘅感覺又大不同~今次揀咗試吓「微醺」嘅Set Lunch~非常有驚喜~(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)✨有室外環境,都幾舒適❤️✨✨聽店員講Lunch時段爆滿,平時都好多客人放工去飲返幾杯🍸🍹🥂~店內環境都舒適👍🏻✨〰️Starters〰️🔺煙互文魚凱撒沙律 +$38🔺唐揚魷魚鬚 +$38〰️Main〰️🔺烤紐西蘭特級肉眼扒 配薯菜 $228▫️ 紅酒咖啡汁煮,好味😋肉眼扒要左7成熟,牛肉味郁而且油香味俱全,烤得啱啱好呢~✨🔺煎三文魚扒配菠菜 $188▫️三文魚肉好滑,而且份量好大,啖啖魚肉好滿足😊😊菠菜煮得啱啱好,配埋檸檬柚子汁一齊食好夾,推薦✨✨〰️Drink〰️🔺Chocolate店員連整杯朱古力🍫☕️都好有心思,見到上面嘅花紋,勁開心~💕🔺Apple Juice好得意用鴨仔杯,哈✨💕

〰️Starters〰

🔺煎三文魚扒配菠菜 $188

〰️Drink〰️
🔺Chocolate

🔺Apple Juice
好得意用鴨仔杯,哈✨💕

• 烤紐西蘭特級肉眼扒 配薯菜