1️⃣⭐️Tiramisu Bagel⭐️ $48 (8.5/10)Pooh同朋友大推哩個期間限定‼️黎到個樣已經好吸引,返熱阻裏面朱古力溶得啱啱好❤️ 朱古力分量好足,仲有朱古力粉添😚 上面脆脆地,應該係想做mascarpone cheese😳雖然唔係好有芝士味,但脆脆地多咗幾分口感👍🏻 唯一係bagel嘅朱古力粉搞到好似骯髒包咁,會食到成嘴都係🤣2️⃣⭐️Peru 70%⭐️ $50 (8/10)朱古力迷必點⭐️ 由細到大日日都要食舊朱古力先得嘅Pooh,見到哩個已經心心眼😍 70%飲落相對無咁苦,女仔一定啱飲🍫飲落的確有微微嘅果香,但又唔會有果酸味🤤好大杯,一睇就知cp好高🤣 唔知85%杯係咪會再濃啲呢🤤3️⃣ 1+1 Combo $60 (7/10)幾中意哩個Combo嘅idea🥰一杯espresso + 一杯cappuccino☕️ 令你飲到豆嘅原味,又有可以試到豆同奶夾出黎味道如何😚 揀咗水洗嘅Bolivia Finca El Fuerte,espresso個杯飲落有一下好強嘅果酸味,混合住陣陣嘅nutty苦澀味😲 相反加奶嘅cappuccino就帶出豆嘅果仁味,有少少朱古力嘅感覺🥳 整

Peru  70%

2️⃣⭐️Peru 70%⭐️ $50 (8/10)

1+1  Combo

3️⃣ 1+1 Combo $60 (7/10)
幾中意哩個Combo嘅idea🥰一杯espresso + 一杯cappuccino☕️ 令你飲到豆嘅原味,又有可以試到豆同奶夾出黎味道如何😚 揀咗水洗嘅Bolivia Finca El Fuerte,espresso個杯飲落有一下好強嘅果酸味,混合住陣陣嘅nutty苦澀味😲 相反加奶嘅cappuccino就帶出豆嘅果仁味,有少少朱古力嘅感覺🥳 整體覺得呢隻豆幾啱奶啡👍🏻

Mango  Burnt  Cheesecake

4️⃣ Fresh Mango Burnt Cheesecake $48 (7/10)
近期流行嘅basque cheesecake哩度都有🍰揀咗哩個混合芒果嘅,感覺幾清新☺️食多幾啖都唔覺得漏💕 個面燶得啱啱好,蛋糕保持到濕潤😋 下次一定要試埋混合brownie個款❗️

Cheese Bagzel

5️⃣ Cheesy Bagzel $48 (6/10)
融合Bagel同Pretzel,外層咬落的確有pretzel偏實嘅口感❤️ 裡面又有bagel嘅煙韌得黎,Pooh幾中意哩個組合🥨 欣賞佢保持到pretzel嘅鹽味,又有香草味👍🏻 雖然話用咗3款芝士整,但整體芝士味未夠濃郁😢 如果餡料豐富啲一定會好好食😆
午餐
Peru  70%