餐廳: can‧teen (世紀廣場)
資訊:

🍳皇牌黯然銷魂飯叉燒百吃不厭,由其係好食嘅叉燒!我覺得快餐廳來講,叉燒有口感,肉質有texture唔會太淋,少少碳邊又有燒烤麥芽糖味。另外靈魂之一嘅太陽蛋,燶邊效果香脆,半熟蛋黃蛋香豐富。🐔招牌去骨海南雞飯·配油飯,萵筍絲,中湯無骨海南雞啖啖肉,雞皮爽滑,雖然連皮食好罪惡,但口感唔肥膩,淡淡油香,雞味濃郁,+$15仲可以要雞髀位!油飯香口有少少黃薑味,仲有清爽萵筍絲,同足料靚湯,非常滿足嘅套餐。📣📣📣新店限定除咗高質自家製明爐燒味,仲有滋味兩餸飯,港式美味日日新款仲可以免費升級藜麥飯!另外限定泰式assemble 系式,有眾多泰式美食選擇,例如泰式菠蘿海鮮炒飯,泰式雜錦船河,泰式青咖喱雞,泰式濕炒豚肉河,唔講仲以為去咗泰國餐廳!咁多選擇下次一定要再試!
🍳皇牌黯然銷魂飯

🐔招牌去骨海南雞飯·配油飯,萵筍絲,中湯

皇牌黯然銷魂飯
招牌去骨海南雞飯·配油飯,萵筍絲,中湯