嘩嘩嘩!原來中環有一間隱世食海膽嘅專門店,仲要係非常新鮮嘅海膽!依家啲小朋友最嘴刁,所以特登帶咗Ivan來試吓咩叫新鮮海膽。入到去發覺鋪頭唔算太大,但係充滿着濃厚嘅日本氣氛。之後我哋就叫咗各式各樣嘅海膽菜式,包括有S2特色火焰卷,三文魚海膽沙律😋,海膽松葉肉燒帆立貝,特級S2海膽杯😋,海膽雪糕😋。另外仲叫咗一啲特色小食,包括有清酒鮑魚雞翼,芝士年糕,精選三點雜錦刺身😋,楊枝甘露炸雞😋,雪海板上漂😋。Ivan 和我食完之後對這間餐廳都讚不絕口!這裏的海膽菜式又新穎又多款式,包你係第二度都未試過,鍾意食日本菜式(特別係海膽)就一定一定要來試一試!包保你食完之後有無限的驚喜!大家如果想去,可以PM我,我額外叫師傅俾個折你😬!😋=Jerry 心水必食推介

大家如果想去,可以PM我,我額外叫師傅俾個折你😬!

😋=Jerry 心水必食推介
太極
雪海板上飄
海膽雪糕
2017-10-10
2 分鐘 (堂食)
特級S2海膽杯
三文魚他他海膽沙律