Central Sushi🍣 All you can eat🥢🍶💫..系中環想食高質Sushi❓ 早排聽聞呢間大熱日式餐廳以 Omakase 質素卻是放題價錢,就同朋友黎到中環店試試🥢 $499 就可以all you can eat,想豐富一點食埋海膽 & 拖羅都系 $659,用餐時間 90mins,岩曬鐘意瘋狂食壽司既你喔!其中第一round 壽司拼盤有:吞拿魚腩、三文魚籽、海膽、三文魚腩、鰻魚、油甘魚,質素算不錯,該肥美又清甜🖤。其他可供點選既壽司有:火炙蟹柳、火炙三文魚、火炙帶子,三文魚、三文魚腩、吞拿魚、日本帶子、油甘魚、油甘魚魚腩、墨魚、八爪魚、鯛魚、玉子、活煮蝦、甜蝦,滿足口欲!仲有日料唔少得既Sashimi ❤️軍艦我就試左:香蔥碎吞拿魚腩、八爪魚芥辣、松葉蟹肉,口感豐富。仲可以點選細卷 & 手卷。仲有其他炸物 & 小食,限定燒魚鮫、清油煮蜆都可一試。最後最後唔少得甜品:蕨餅抺茶、日本滑芝士蛋糕,前者煙韌 後者香滑,2款都好食。..×××××ש中環威靈頓街97號威利大廈LG樓A及A1號鋪..

用餐時間 90mins,岩曬鐘意瘋狂食壽司既你喔!

其中第一round 壽司拼盤有:

吞拿魚腩、三文魚籽、

海膽、三文魚腩、

鰻魚、油甘魚,質素算不錯,該肥美又清甜🖤。

鯛魚、玉子、活煮蝦、甜蝦,滿足口欲!

仲有日料唔少得既Sashimi ❤️

仲有其他炸物 & 小食,限定燒魚鮫、

清油煮蜆都可一試。

×××[鮨政 -Sushi Masa]×××