2010-07-26 20 瀏覽
睇完大家的食評,我覺得就算打過七折都應該唔差的。選擇了午市放題,一出lift就打個突原來個接待位真係好細,再加上有兩張枱係度,真係多個人都企唔到我係11:50AM到,當時巳有2個人在等,再加我地4個巳感覺好迫吓,跟住再有幾個人嚟到,大家都要就住揾位企!係接待位的哥哥(當時食緊杯麵同聽電話)話因為未夠鐘,佢地仲準備緊,請我地等等,無奈啦!但顧客不斷到,唔使幾分鐘巳經插針都插唔入,根本連lift都出唔到,企lift口D人都叫唔好出lift喇,無得企呀!但餐廳方面完全無人理,我仲以為自己嚟食免費午餐添呢啲服務我真係接受唔到囉好了,終於可以入座,其實心情巳經有好大影響,希望食物可以加番分啦!諗住寫左刺身同壽司order先,但揾人收紙都幾分鐘,唔對路,即刻落埋其他食物,跟住就開始等食之旅12︰36pm終於有刺身上,非常失望,超市好過佢囉。甜蝦同吞拿魚︰梅的三文魚︰水汪汪劍魚腩︰有雪味無鮮味1:00pm才再有第二樣食物到,1︰08pm先有壽司!不過我地巳經係幸福的了,因為隔離枱坐左成鐘都無野食,仲要不停咁追!食物質素方面,基本上我所食到的同睇到介紹的係完兩回事!可取的只有焗蠔同羊鞍(係等左2個鐘的
睇完大家的食評,我覺得就算打過七折都應該唔差的。
選擇了午市放題,一出lift就打個突
呢啲服務我真係接受唔到囉
好了,終於可以入座,其實心情巳經有好大影響,希望食物可以加番分啦!諗住寫左刺身壽司order先,但揾人收紙都幾分鐘,唔對路,即刻落埋其他食物,跟住就開始等食之旅
三文魚︰水汪汪
劍魚腩︰有雪味無鮮味
1:00pm才再有第二樣食物到,1︰08pm先有壽司!不過我地巳經係幸福的了,因為隔離枱坐左成鐘都無野食,仲要不停咁追!食物質素方面,基本上我所食到的同睇到介紹的係完兩回事!可取的只有焗蠔同羊鞍(係等左2個鐘的)。整體來說,以餐廳環境、服務、食物同收費,我一定無下次,亦唔會介紹朋友。最後我好想問餐廳負責人,做少門口兩枱生意是否很大損失呢?
賣相好但唔新鮮
等到肚餓所以食左都唔知乜味
好油、好醎、好硬
除左覺得淋食唔到乜味
OK喇(火焰三文魚除外)
可能唔飲酒所以D味我接受唔到
唯一滿意的食物
呢個都等2個鐘,但有小驚喜
2010-07-25
10 分鐘 (堂食)
唯一滿意的食物
呢個都等2個鐘,但有小驚喜