講重點。星期三晚四個人一齊去咗呢間舖,見個巨型梳乎厘好似好得意咁,就點咗一份share(除咗紅酒冇再點其他嘢)。結果,份梳乎厘唔似梳乎厘不在話下,更恐怖係第二日開始四個人都食物中毒,痾嘔發燒!!有兩個仲嚴重到入咗醫院,今日(事隔三日)都仲未出得院啊!!認真,睇樣都覺得好伏,乜梳乎厘係咁嘅樣架咩。食落去,得外面嗰薄薄哋一層係硬嘅(硬到唔應該係梳乎厘嘅硬度),裡面成舊就調返轉,只可以話係生生哋嘅蒸蛋。好難食啊!!除咗因為特別可以打下卡(otherwise我都唔會為呢啲咁難食嘅嘢影相),我真係唔知呢碟嘢有啲咩存在價值。好辛苦啊痾嘔肚痛發燒頭痛咗幾日喇!!至於服務就可以話係冇服務可言,可能主觀情感有啲影響啦,印象中個侍應語氣係衰衰哋嘅。結論,唔想死千祈唔好幫襯。

結論,唔想死千祈唔好幫襯。

梳乎厘?????
2020-11-18
$50 (宵夜)