餐廳: 江南
資訊:

2024-12-06 590 瀏覽
一入到店鋪,感覺餐館環境舒適乾淨😊餐牌上食物選擇種類多,員工向我們介紹餐牌廚師推介和蟹粉系列菜式。我們選擇了蟹粉二人套餐,優惠價$468,包括了前菜(四喜烤麩)、點心(蟹粉小籠包)、肉類(油淋子雞半隻)、蔬菜(蟹粉豆腐煲/蟹粉娃娃菜)、主食(蟹粉拌麵)、甜品🥰及飲品,主要蟹粉份量都多👍,哩個價錢真係非常抵食😊我地食到非常飽,抱着肚行街😅除左堂食😋,我地仲外賣左甜品帶走🧏‍♀️值得一贊員工熱情招呼,仲好有禮貌👍👍👍一定會再次幫襯🤩
一入到店鋪,感覺餐館環境舒適乾淨😊
我地食到非常飽,抱着肚行街😅
除左堂食😋,我地仲外賣左甜品帶走

🧏‍♀️值得一贊員工熱情招呼,仲好有禮貌👍👍👍
一定會再次幫襯🤩
2024-12-05