2020-12-25
食物質素好一般整個用餐體驗都非常惡劣,師傅同員工嘅態度都非常之差1️⃣由於我哋三個人去食,餐廳安排咗我哋坐bar枱嘅一個角落,但係因為太迫,我哋要求坐去吧枱另外一個位置,但係俾個位日籍師傅拒絕❌ 但係我想講直至到我哋食完嗰啲位都係冇人坐!仲要比個侍應串咗句「其實不嬲啲客人都係咁坐呢個角落,如果其他人坐到,你哋冇可能坐唔到」2️⃣個位日藉師傅全程個口罩都只係覆蓋到個口,成個鼻都露咗出嚟,即使有食客提醒,個位師傅死都唔肯戴翻好個口罩,仲要全程黑面,怒啤住個位食客!燒好啲嘢食仲要大大力飛落個碟度,擺到明唔妥🤬 一啲專業操守都冇3️⃣ 買單嘅時候,我哋發現收多咗我哋一串燒豬腩肉既錢!我哋即刻同侍應講,解釋係我哋第一次落單叫咗但係冇嚟到,所以我哋第二次落單再叫多一次!所以我哋只係食過一串燒豬腩肉!個侍應即刻同個師傅反映,個師傅堅持自己燒咗兩串俾我哋,而個侍應仲喺度反問我哋,話既然第一次落咗單冇黎到,點解唔即刻同佢講,但係我哋喺第二次落單嗰陣同另一個女侍應講咗!總之佢哋就死都唔肯扣番個串燒豬腩肉,個師傅堅持已經燒咗兩串俾我哋😤 直至到我哋話翻查閉路電視,佢哋先肯罷休!我心諗,我嚟得呢度食,唔通你會覺得我比唔起
整個用餐體驗都非常惡劣,師傅同員工嘅態度都非常之差
直至到我哋話翻查閉路電視,佢哋先肯罷休!
我心諗,我嚟得呢度食,唔通你會覺得我比唔起呢$40⁉️ 但係我條氣真係頂唔順,因為我哋三個人都非常十分肯定我哋只係食過一串燒豬腩肉!
4️⃣餐廳嘅抽風系統好差,成間餐廳都煙霧離漫
5️⃣相比起對面大廈嘅Birdie, 上環嘅Yardbird, 北角既Koji, 呢度嘅嘢食都好明顯較差!火候唔夠,味道亦好單一!