2024-09-27
呢間餐廳之前同同事食過聖誕lunch, 環境非常之舒服,嘢食又好好味,不過上次始終同同事嚟唔夠chill,今次選擇夜晚再嚟過!😎🍽️佢有套餐3-courses / 4-courses, 不過我哋今次好有目標咁想食pizza加意粉,冇諗住要甜品,所以就就咁叫咗a la carte😄🍕Quattro Formaggi 四式芝士 $218: 拿铁芝士、戈貢佐拉芝士、阿西雅格芝士、24 個月格拉納帕達諾芝士, 就咁聽大家應該都想像到,拉絲嘅芝士pizza,熱辣辣完全冇得輸!💯🍝另外就叫咗佢都係signature嘅意粉,Polpettoni Pasta 自家製安格斯牛肉丸意大利麵$208: 意大利麵、安格斯牛肉球、意大利蕃茄醬、巴馬臣芝士,自家製嘅牛肉球配上意大利蕃茄醬,好有食慾,亦完全滿足味蕾嘅享受!🤤high table 一大班人可以叫多幾款嘢食,飲住酒真係好開心🥂,天氣唔熱坐喺outdoor更加chill! service 都好好,shop manager 同老闆都會間唔時過嚟同你傾吓偈,問吓你對今餐食物嘅評價~‼️不過黎食嘅朋友記得佢有min charge $350 / head ~