2023-03-21
今日放工約咗朋友嚟到呢間中環的crepe 餐廳。發現食物整體質素很高,很想推介給大家。=====食物=====1. Chicken Cordon Bieu ($129)這個鹹crepe係雞肉餡。餅皮唔算太厚,而且幾煙韌。蛋味亦幾香濃。2. Butterscotch Apple Crisp ($125)這個甜crepe係蘋果蓉餡。蘋果蓉有點酸,配上雪糕,酸酸甜甜的,很開胃。3. Signature Burger ($209)漢堡包中的和牛很香,很Juicy。漢堡包皮亦很鬆軟,我哋吃得很滋味。4. Four Cheese Cavatappi Pasta ($162)名副其實,這個四重芝士pasta芝士味真的很濃郁。喜歡吃芝士的朋友不能夠錯過。我地每人都upgrade 咗做 combo set (加$75), 有set soup 同個餐飲°Set Soup係蕃茄湯。餐廳標榜湯係冇落味精。不過飲起來都很濃郁,很鮮甜。餐飲可以upgrade做特色飲品,我叫咗這個榛子朱古力奶。朱古力味很濃郁。=====總結=====埋單4人共$935 (每人約$234)整體質素很高。無論是crepe、burger
=====食物=====
1. Chicken Cordon Bieu ($129)
3. Signature Burger ($209)
=====總結=====
埋單4人共$935 (每人約$234)
整體質素很高。無論是crepe、burger、pasta、湯,同埋個嘢飲都很好味,值得再去。