🏮中秋月餅水果腐皮壽司月餅就食得多,第一次見用水果同腐皮做嘅月餅🥮 一盤有8件,全部都係用水果做餡料,分別係士多啤梨奇異果, 牛油果碌柚,芒果,火龍果西瓜,香蕉朱古力,無花果,菠蘿椰果同埋青紅提子,底層係糯米飯唔係壽司飯,其實食落去就好似平時食芒果糯米飯嘅感覺🤭 加埋腐皮都係甜甜地唔會怕又甜又咸好古怪,成件事出奇地夾到😳 自己同屋企人過節食定係拎嚟送禮賣相靚又夠特別😆 玩野得嚟又食得😌🍗韓式辣味炸雞韓式辣椒醬好足料,每一件雞都包滿醬汁好濃味,個辣味都幾夠辣🌶 啲雞肉都入晒味,無骨啖啖肉🧄韓式蒜香炸雞炸蒜片超多,件件都一定痴住幾塊,蒜味夠香,雞肉咬開有肉汁,外脆內軟,而且份量多,有成十件雞🍋檸檬蜜糖炸雞一拎起已經感受到好多蜜糖🍯 食落酸酸甜甜,好清新嘅檸蜜味道好開胃,個外皮炸得夠乾身掛到好多醬汁🌭韓式香脆水牛芝士熱狗炸到熱辣辣外面脆脆地嘅麵包一咬開勁cheesy, 有拉絲,吱埋茄汁🥫一齊食濕濕地唔怕成條炸麵包卷食會乾,口感煙煙韌韌👍🏻🍹Strawberry Latte呢杯士多啤梨Latte 好靚,岩晒少女心嘅女士打卡🤭 唔係淨係睇落靚,味道仲好好飲,唔會太甜士多啤梨味🍓好夠出,加上面頭有
🏮中秋月餅水果腐皮壽司

🍗韓式辣味炸雞

🧄韓式蒜香炸雞

🍋檸檬蜜糖炸雞

🌭韓式香脆水牛芝士熱狗

🍹Strawberry Latte
呢杯士多啤梨Latte 好靚,岩晒少女心嘅女士打卡🤭 唔係淨係睇落靚,味道仲好好飲,唔會太甜士多啤梨味🍓好夠出,加上面頭有好多cream, 成杯咖啡飲落都好smooth