2019-09-18 64 瀏覽
呢間和氣食堂又近車站性價比又高,我地去到已經好多人排緊隊,攞飛行左陣街先到我地。一黎見到個餐牌好吸引,樣樣都想試!結果我地幾個女仔叫左勁多野食,食到好飽😋 。呢個左口魚牛油果沙律要推介,黑松露夠哂香 啲醋又酸酸甜甜好開胃,重點係個左口魚邊夠哂滑又彈牙、好正!然後呢個燒三文魚皮都要讚下,佢燒得夠哂脆又唔油,點埋沙律醬就冇咁熱氣啦!四款刺身,有三文魚, 甜蝦,帶子同埋海膽。刺身厚切, 尚算新鮮,特別係海膽,鮮美濃郁回甘味強,幸福感爆燈。呢款千回火鳥,顧名思義就係雞翼,燒得香脆可口、外脆裡嫩、肉質仲好juicy添🤤呢杯宇治金時,主要係以紅豆同綠茶為主,頂層再加上香滑嘅cream、配上濃濃嘅綠茶粉,甜得黎帶點苦澀味。青蘋果奇異果梳打,清甜得黎帶點清新嘅酸味,非常醒胃。芋圓口感煙韌,顏色五彩繽紛。雪糕下面仲有corn flakes,令到成個Dessert既口感更加豐富。

一黎見到個餐牌好吸引,樣樣都想試!
結果我地幾個女仔叫左勁多野食,食到好飽😋 。

青蘋果奇異果梳打,清甜得黎帶點清新嘅酸味,非常醒胃。