2023-03-07
香港➰大角咀前一晚飲完酒 第2日返工放lunch 好想食下韓國野 舒緩下個胃🙈見OpenRice 呢間餐廳好評差評都有 就決定親身試下 到底係咪伏🤣星期六下就都有做套餐 價錢偏平 仲包埋前菜x2 例湯同特飲 👍🏻MY叫左泡菜豚肉湯 料十分多 有泡菜 豆腐 同豚肉味道不差 入到口 豆腐好滑身 辣度適中 以呢個價錢係對得起個質素😹同行朋友叫左公司辣豆腐鍋 有勁多蜆係入面 大約有十幾隻🤣 所以主食質素係幾好😗😗食韓國野 有中式例湯第一次見 湯唔算重味精 如果平時飲得少湯水既人 可以補補佢🤣 最伏既竟然係生姜茶🥲 上枱個陣都見到好清 只有手指尾甲咁多既姜汁 其他都是水 🤮同行朋友叫左柚子蜜亦都一樣🙈如果大家咁岩經過大角咀又想食下平價既韓國野 可以一試但唔洗特意黎了🙈🙈🙈🙈🙋🏻♀️🙋🏼♀️睇下我地今日點左咩食🍽️*﹉◇﹊◆﹉*﹊◇﹊◆﹉**﹉◆﹊◇◇﹉*▶️ 泡菜豚肉湯 💸$52▶️ 前菜: 甜魚仔+薯仔▶️ 熱生姜茶 *﹉◇﹊◆﹉*﹊◇﹊◆﹉**﹉◆﹊◇◇﹉*————————————————————————JMY.FOOD大家可以去比個like同follow埋我地嫁🥰—————————————————
見OpenRice 呢間餐廳好評差評都有
就決定親身試下 到底係咪伏🤣