2022-05-20
因為太遲book,好多都無曬位,最後簡到呢間韓牛牧場,就一於試一試佢有兩個套餐,一個2百幾一個4百幾,兩個都係任食放題套餐,最後我地簡左2百幾既試下。佢基本上包左個刺身set同韓牛set比你,但其實入面啲野都有得再叫,起初我地唔知,最後變成叫左好多差唔多甚至乎一樣既野食。仲有佢送左個醬油蝦,有去韓國食過既話,就會覺得嘛嘛地,但如果未食過既話,味道尚可。值得讚既係佢啲牛肉確實好嫩口,枱面都有張紙話比你聽燒幾耐,不過範圍好廣泛,如果佢再細致啲寫邊隻肉燒幾耐會更貼心haha。刺身壽司方面選擇唔多,最可惜係我地果日去無得叫三文魚,職員表示數量唔夠,所以無得任食,只係得一開始包果個刺身set先有,呢個係美中不足位。不過佢既韓牛壽司真係推介,非常好食👍🏼另外職員送左生蠔比我地食,好開心😂生蠔都好鮮甜,呢個幾驚喜😎整體黎講中規中矩,不過不失。
整體黎講中規中矩,不過不失。