2019-08-22
星期六下午,來到太子附近想食個悠閒的午餐,嘆下咖啡☕️。上網搵下,發現呢一間cafe評分都幾唔錯,就決定黎一搵。幾欣賞餐廳裡面既設計,樓底好高,用了木層架搭了一個屋簷形狀的天花,加上燈光,好似一間玻璃屋頂的效果,好有田園清新的感覺。呢到既咖啡飲品應該係主打,有好多種唔同咖啡款式,我地叫咗一杯 hot latte 同 iced milk chocolate 。可能有期待,所以都有d失望,咖啡普通,milk chocolate 好似飲緊盒裝朱古力奶咁。食物方面:每一款既賣相都幾好,配搭上幾有心思,每款pasta都配上一片麵包,可以沾上pasta汁食,而且份量都幾大。不過味道方面就中規中舉。蜜糖烤雞翼, 即叫即烤。🌟 可能係因為依家多咗好多更有特式,對咖啡質感更有要求的 cafe ,呢一間整體感覺係不過不失,又唔會特別推介。
不過味道方面就中規中舉。
蜜糖烤雞翼, 即叫即烤。