2009-10-12
我地一行六人在葵涌廣場SHOPPING後, 便到此處食DINNER我地既總食家領導人評語是以呢個PRICE食到呢D菜是OK, 合理..中規中矩成幾個月無來, 又再試回D野食睇下得唔得, RESULT是好似沒預期中的好.最好食既依然是黃金蝦, BUT已給之前無咁好食, D蝦好似有D霉咁第二位是胡椒湯浸蜆, 無咩沙, 好入味既湯第三位是荷葉飯, 有小小荷葉香, 在HK已是難找到的了...第四位是沙拉骨, 不是以前的一條過, 食落好似無咁美味, BUT方便了大家咬,第五位是啫啫雞煲, 料好多,好香, 雞好滑, BUT無咩雞味第六位是金銀蛋浸時蔬, SELECT了菜芯, OK啦..只可SAY PASS, 無驚喜最LAST, 是炸豆腐, 用了太多脆獎去整個外皮, 好似怪怪的, 麻麻SERVICES是快, BUT也有禮貌, 是迫了點, 但也坐得COMFORTABLE抵食在於收呢個PRICE, D野既味道叫中上, 唔會過咸又唔過SWEET又唔過酸又唔過SPICY有冷氣歎, 有人SERVICES埋..
第二位是胡椒湯浸蜆, 無咩沙, 好入味既湯
有冷氣歎, 有人SERVICES埋..